Aktualne novice

2. Festival za tretje življenjsko obdobje Maribor: leto 2014

LEGENDA:
primerno za otroke medgeneracijsko

 

<< < 1 2 3 4 > >>
 

"Letošnje medgeneracijsko druženje v Mariboru je preseglo moja pričakovanja"

28.04.2014 14:57

Dragocene izkušnje starejših in neusahljiva igrivost otrok so že drugo leto zapovrstjo poskrbele za pravo medgeneracijsko vzdušje. Od 25. do 27. aprila na skupaj 85 prizoriščih in v družbi več kot 170 sodelujočih organizacij, društev in podjetij je kar 15.000 obiskovalcev uživalo v številnih predstavitvah, sejemskih ponudbah, delavnicah, odrskih nastopih ipd., kar potrjuje, da tudi štajerski konec podpira tovrstne dogodke. Dogodka sta minila v duhu evropskega dneva medgeneracijske solidarnosti, ki ga obeležujemo 29. aprila.

"Letošnje medgeneracijsko druženje v Mariboru je preseglo moja pričakovanja. Otroški bazar in Festival za tretje življenjsko obdobje sta si nedvomno izborila vidno mesto na področju promocije in prodaje v Mariboru ter v celotni štajerski regiji. To dokazuje odličen obisk obeh prireditev in pa številne medijske objave v najodmevnejših medijih v regiji", je povedal g. Marko Povirk iz Scarabej skupine,  d. o. o.

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim organizacijam, društvom, zvezam, podjetjem in Mestni občini Maribor za podporo ter vsem obiskovalcem, ki so soustvarili tako pomemben medgeneracijski dogodek.

Več na povezavah spodaj:
  • Zaključno poročilo o dogajanju
  • Fotogalerija
 
 

Drugi F3ŽO Maribor zaprl svoja vrata

27.04.2014 19:40

Ob 18. uri
je že drugi Festival za tretje življenjsko obdobje zaprl svoja vrata po tridnevnem dogajanju v Ledni dvorani. Številni obiskovalci so dvorano zapuščali pod lepim vtisom, s številimi informacijami, nakupi in spomini na bogato dogajanje.

Ne zapuščajte nas še tako hitro, kajti že jutri bomo objavili fotogalerijo in številne vtise!

Kmalu torej!
 
 

Zadnji dan F3ŽO Maribor ne zamudite

27.04.2014 09:11

Le še danes, v nedeljo, nas lahko obiščete v Ledni dvorani, si ogledate ponudbo razstavljavcev in se vključite v številne delavnice, ki jih pripravljamo v odprti delavnici.

Med drugim boste izvedeli, kako lahko plačujete položnice ceneje na bankomatih, kako si olajšati bolečine z lepljenjem pisanih trakov - kineziotapingom, kako poskrbeti za FIT hrbtenico in za splošno zdravje z rekreacijo in primernim gibanjem.

Natančen program najdete
   
   
 
<< < 1 2 3 4 > >>

Naročite se na
e-Novice F3ŽO

HKRATI
 
 
PARTNER FESTIVALA
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke