E-PRIJAVA ZA SODELOVANJE
 
 FOTO GALERIJA
 
 
 

 

20. Festival za tretje življenjsko obdobje poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.
 
 
 
 
 

Festivalska kuhinja

17. Festival za tretje življenjsko obdobje: leto 2017

Sodelujte na prvi Festivalski kuhinji!


ob letošnjem, že 17. Festivalu za tretje življenjsko obdobje, bomo v bogato festivalsko dogajanje pripeljali tudi vonj po domači kuhinji!

V okviru odprte delavnice poimenovane Festivalska kuhinja, si bodo obiskovalci lahko ogledali pripravo, okusili nove, zanimive jedi in se ponovno spomnili tistih starih, na katere so že skoraj pozabili.

Vabimo vas, da se nam pridružite pri oblikovanju te kulinarične zgodbe, da skupaj pokažemo, kako medgeneracijsko sodelovanje cveti v tudi kuhinji.

   
Kaj je festivalska kuhinja?
  Prostor namenjen Festivalski kuhinji bo obsegal oder z delovno površino ter osnovnimi malimi in velikimi gospodinjskimi aparati, ki jih bodo uporabljali kuharji. Obiskovalci bodo spremljali pripravo jedi in jo imeli na koncu tudi možnost preizkusiti.
   

   
  PRIJAVNICA IN CENIK
pdf pdfF3ŽO17_Prijavnica za sodelovanje v Festivalski kuhinji > (.pdf 291KB)
  s klikom se prične prenos

Za več informacij:
T.: 01 300 32 02
E.: info@f3zo.si

 


     
     

     
     
     

Naročite se na
e-Novice F3ŽO

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke