E-PRIJAVA ZA SODELOVANJE
 
 FOTO GALERIJA
 
 
 

 

20. Festival za tretje življenjsko obdobje poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.
 
 
 
 
 

Informacije za sodelujoče

20. Festival za tretje življenjsko obdobje: leto 2020

Vabilo k sodelovanju na festivalu

Festival za tretje življenjsko obdobje je edistvena prireditev za starejše v Sloveniji in največja tovrstna prireditev v Evropi.

Zato vam ponuja edinstveno priložnost, da obiskovalcem predstavite svojo ponudbo informacij, idej, izdelkov in storitev za starejše, za aktivno starost, pa tudi za povezovanje in sožitje med generacijami.

Pridružite se nam torej na jubilejnem 20. Festivalu za tretje življenjsko obdobje, ki se bo odvijal od 30. septembra do 2. oktobra 2020 v Cankarjevem domu v Ljubljani.

       
   
MOŽNOSTI SODELOVANJA IN CENIK
 
    Predstavite se lahko z razstavnim prostorom na sejemski razstavi, s predavanjem, delavnico, ali okroglo mizo v izobraževalnem programu, z nastopom na odprtem odru, z različnimi oblikami oglaševanja, kot sponzor z enim od ponujenih sponzorskih paketov, ki ga oblikujemo po vaši meri ali ustvarimo novega, ali z doniranjem nagrade v sklad spletne nagradne igre ali nagradnih natečajev.  
       

       
   
KAKO POTRDITI SODELOVANJE?
 
    Prijava do 11. marca 2020 vam zagotavlja nižje cene storitev.  
       
     E-prijava  
    Najhitreje potrdite sodelovanje tako, da izpolnite elektronsko prijavo:  
    E-prijavnica >
 
       
     Prijavnica v PDF  
    Lahko pa natisnete in izpolnite prijavnico spodaj in nam jo pošljete po faksu ali po pošti na naslov festivala (podatki so zapisani na prijavnici na koncu Vabila):  
    V pripravi.

Naročite se na
e-Novice F3ŽO

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke