Informacije za sodelujoče

19. Festival za tretje življenjsko obdobje: leto 2019

Vabilo k sodelovanju na festivalu

Festival za tretje življenjsko obdobje je edistvena prireditev za starejše v Sloveniji in največja tovrstna prireditev v Evropi.

Zato vam ponuja edinstveno priložnost, da obiskovalcem predstavite svojo ponudbo informacij, idej, izdelkov in storitev za starejše, za aktivno starost, pa tudi za povezovanje in sožitje med generacijami.

Pridružite se nam torej na že 19. Festivalu za tretje življenjsko obdobje, ki se bo odvijal od 1. do 3. oktobra 2019 v Cankarjevem domu v Ljubljani.

       
   
MOŽNOSTI SODELOVANJA IN CENIK
 
    Predstavite se lahko z razstavnim prostorom na sejemski razstavi, s predavanjem, delavnico, ali okroglo mizo v izobraževalnem programu, z nastopom na odprtem odru, z različnimi oblikami oglaševanja, kot sponzor z enim od ponujenih sponzorskih paketov, ki ga oblikujemo po vaši meri ali ustvarimo novega, ali z doniranjem nagrade v sklad spletne nagradne igre ali nagradnih natečajev.  
       
    Več informacij o tem, kako lahko sodelujete, smo objavili v Vabilu k sodelovanju, ki ga lahko najdete na spodnji povezavi:  
    pdfVabilo k sodelovanju na 19. F3ŽO > (.pdf 5.0MB)  
       

       
   
KAKO POTRDITI SODELOVANJE?
 
    Prijava do 11. aprila 2019 vam zagotavlja nižje cene storitev.  
       
     E-prijava  
    Najhitreje potrdite sodelovanje tako, da izpolnite elektronsko prijavo:  
    E-prijavnica >
 
       
     Prijavnica v PDF  
    Lahko pa natisnete in izpolnite prijavnico spodaj in nam jo pošljete po faksu ali po pošti na naslov festivala (podatki so zapisani na prijavnici na koncu Vabila):  
    pdfVabilo k sodelovanju na 19. F3ŽO > (.pdf 5.0MB)

Naročite se na
e-Novice F3ŽO

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke