Častni pokrovitelj 19. Festivala za tretje življenjsko obdobje je predsednik Državnega zbora mag. Dejan Židan.
 
 
 
 
 

Navodila za razstavljavce

18. Festival za tretje življenjsko obdobje: leto 2018

 
Navodila za sodelovanje na sejemski razstavi
 
    Da bi se kar najbolje pripravili na sodelovanje na sejemski razstavi, vam svetujemo, da vse izvajalce in osebje, ki bo prisotno na vašem razstavnem prostoru podrobno seznanite z Navodili za razstavljavce, ki jih najdete na spodnji povezavi:  
 
 

pdfNavodila za razstavljavce 2018 > (.pdf 4.7MB)

   


 
Naročilo dodatne opreme
 
    Razstavljavci, ki želite za svoj razstavni prostor (tipsko opremljen ali neopremljen) naročiti še dodatno opremo ali tehnične priključke, morate to storiti najkasneje do 21. septembra 2018. Obrazec za naročilo dodatne opreme najdete na spodnji povezavi:  
 
 

pdfObrazec za naročilo dodatne opreme in priključkov 2018 > (.pdf 874KB)

   


 
Vpis v katalog
 
    V času 17. Festivala za tretje življenjsko obdobje bomo vsem obiskovalcem prireditve razdelili uradni katalog prireditve. Za objavo nekaterih dodatnih informacij o vaši organizaciji v katalogu festivala (poleg naziva organizacije), morate najkasneje do 20. septembra 2018 izpolniti e-obrazec Vpis v katalog, ki ga najdete na spodnji povezavi:
 
 
 

  Vpis v katalog

   
 

Odnosi z razstavljavci

Tim Trojar Vidmar
T: 01 300 32 18
E: tim.trojar-vidmar@proevent.si

 
     
     
 
 

Naročite se na
e-Novice F3ŽO

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke