E-PRIJAVA ZA SODELOVANJE
 
 FOTO GALERIJA
 
 
 

 

20. Festival za tretje življenjsko obdobje poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.
 
 
 
 
 

Aktualne novice

Legenda:
- primerno za otroke - medgeneracijsko - zdrav življenjski slog
 
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
 

Vse kapacitete razstavnih prostorov zasedene

01.09.2016

Organizatorji F3ŽO obveščamo, da so vse tri dvorane Cankarjevega doma - Velika sprejemna, Prvo in Drugo Preddverje popolnoma zasedene. Vse prispele prijave beležimo na čakalno vrsto.

Hvala za razumevanje,
ekipa F3ŽO

 
 

Talent se ne stara! Znan program 16. F3ŽO

27.08.2016

Festival za tretje življenjsko obdobje v letošnjem letu spodbuja talent. Talent je dar za določeno dejavnost, in kot tak ne pozna časa. Zato v letošnjem letu festival povezuje raznolika, predvsem pa bogata znanja vsakega obiskovalca in ustvarjalca festivala.

Tako bo tudi letošnji, že 16. festival, postregel z izjemno bogatim programom v dvoranah M, v Linhartovi dvorani, na kar dveh odrih, in pa seveda s številnimi izdelki, predstavitvami in nasveti v okviru sejemske razstave. Z nami bodo tudi Miša Molk, voditeljica oddaje Klepet ob kavi Jasmina Kandorfer, ter številni predavatelji in strokovnjaki.
  • Ves PROGRAM je na voljo .

 
 
foto arhiv: rtvslo.si

In memoriam: Mito Trefalt, ambasador aktivnega staranja in medgeneracijske solidarnosti

25.08.2016

V 77. letu starosti se je poslovil novinar, reporter, TV voditelj in urednik Mito Trefalt, ki je s svojim voditeljskim in uredniškim delom pomembno zaznamoval RTV Slovenija. Celotna ekipa Festivala za tretje življenjsko se ga spominja med drugim tudi kot ambasadorja aktivnega staranja in medgeneracijske solidarnosti v letu 2012.

Spominjamo se ga kot izjemnega človeka, vsem svojcem pa izrekamo iskreno sožalje.

Ekipa festivala
 
 

Revija Vzajemnost na 16. F3ŽO

25.08.2016

Revija Vzajemnost je mesečnik, ki je že več kot štiri desetletja zanesljiva spremljevalka starejših ljudi, saj verodostojno piše o pokojninskih temah in socialnih prejemkih.

Naročnikom brezplačno odgovarja na pokojninska, premoženjsko-pravna vprašanja ter na vprašanja s področja delovnega prava, socialne varnosti in zdravstvenega varstva. V Vzajemnosti so koristni članki o zdravju, prehrani in gibanju, prav tako skrbijo tudi za druženje, sprostitev in razvedrilo. Naročniki so tudi člani Kluba Vzajemnost.

Več o reviji na www.vzajemnost.si. 
 

Zadnji prijavni rok se približuje - 24. junij

20.06.2016

Ne spreglejte zadnjega prijavnega roka, ki se izteka v petek, 24. junija!

Lahko sodelujete v različnih tematskih parkih z razstavnim prostorom, pripravite zanimivo predavanje ali okroglo mizo v okviru izobraževalnega programa, ustvarjalno, športno delavnico v Odprti delavnici ali delavnico o zdravju, se udeležite progama na dveh odprtih odrih, pripravite nagradno igro in še veliko drugega!

Stopite v stik z EKIPO FESTIVALA za dodatna vprašanja, ali pa hitro IZPOLNITE PRIJAVNICO!
Vse informacije najdete v rubriki VABILO K SODELOVANJU.

Navdušite tudi vi 15.000 obiskovalcev, ki vsako leto obiščejo festival!
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>

Naročite se na
e-Novice F3ŽO

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke