E-PRIJAVA ZA SODELOVANJE
 
 FOTO GALERIJA
 
 
 

 

20. Festival za tretje življenjsko obdobje poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.
 
 
 
 
 

Računalniki za starejše.

19. F3ŽO: 1. do 3. oktober 2019


O akciji

V letošnjem letu bomo skupaj z društvom Duh časa podarili računalnike starejšim, ki si nakupa računalnika ne morejo privoščit. Društvo za trajnostni razvoj Duh časa že osmo leto razvija proces ponovne uporabe računalniške opreme. Rabljeno računalniško opremo, ki jo donirajo organizacije in posamezniki, tehnično prenovi in opremi s prosto dostopnimi odprtokodnimi programi. Pripravljene računalniške komplete nato v okviru dejavnosti Računalniki za socialno ogrožene podari tem, ki si nakupa ne morejo privoščiti. Festival za tretje življenjsko obdobje skupaj z društvom Duh časa tako v letošnjem letu starejšim podarja 150 računalniških kompetov.
 

Vse prosilce za brezplačni računalnik naprošamo, da oddajo podatke preko spodnjega obrazca.

 

 

Obrazec za prosilce

Rok oddaje za prosilce13. september 2019.
Prevzem računalnikov
: v času 19. F3ŽO v Cankarjevem domu v Ljubljani od 1. do 3. oktobra.
Odobritev prošnje: vse prosilce bomo o tem, ali so prejemniki računalnika obvestili po iztku prijavnega roka in pred pričetkom festivala. Takrat boste tudi prejeli vsa natančna navodila za prevzem.


Prosimo, izpolnite vse podatke:

 

Ime:


Priimek:

Naslov:


Pošta:


Kraj:

Telefon ali gsm:


E-pošta:


Društvo upokojencev:
Če niste v nobenem društvu, pustite prazno.

Kraj društva upokojencev:

Prosimo označite
Strinjam se z oddajo osebnih podatkov.


 
Oddaja osebnih podatkov:
Uporabnik z oddajo svojih podatkov soglaša, da podjetje Proevent d. o. o. kot upravljavec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1). Organizator obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o Festivalu za tretje življenjsko obdobje (programu, nagradnih igrah, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih ipd.). Osebni podatki se pridobivajo na podlagi privolitve do preklica, pri čemer preklic ne vpliva na zakonitost obdelave pred podanim preklicem. Posameznik ima pravico do dostopa do osebnih podatkov, popravka ali izbrisa ali omejitve obdelave ter pritožbe pri informacijskem pooblaščencu. Posameznik lahko za izbris ali popravek kontaktov kontaktira upravljavca podatkov, tj podjetje Proevent d. o. o. na e-naslov info@proevent.si ali na telefonsko številko 01 300 32 22.

Naročite se na
e-Novice F3ŽO

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke