Častni pokrovitelj 16. F3ŽO  je predsednik Vlade dr. Miro Cerar.
 
 
 

Razstave

16. Festival za tretje življenjsko obdobje: leto 2016

     
*Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.

RAZSTAVA REZBARIJ V LESU IN LESENIH IZDELKOV
Vabljeni k ogledu rezbarij v lesu zakoncev Šmid. Rezbarije so tematsko povezane z tradicijo, šegami in navadami, ki smo jim bili priča v preteklosti, marsikje pa se obudijo še danes. Moževo navdušenje nad rezbarijami je prevzelo tudi njegovo ženo, zato vabljeni k ogledu njunega skupnega opusa.


RAZSTAVA FOTOGRAFSKEGA NATEČAJA 15. FESTIVALA ZA TRETJE ŽIVLJENJSKO OBDOBJE
Drugo preddverje
PRIPRAVLJA: Festival za tretje življenjsko obdobje in Sekcija za tehnično kulturo ZDUS
V sodelovanju s Sekcijo za tehnično kulturo Zveze društev upokojencev Slovenije smo ponovno pripravili fotografski natečaj, letos na temo Človek v tehnološkem svetu.


Sreda, 28. september 2016, ob 12.30. uri

ODPRTJE RAZSTAVE LIKOVNE KOLONIJE IZOLA 2016
Pripravlja: Zveza društev upokojencev Slovenije

Vabljeni k ogledu razstave likovnih del, ki so nastala v času 18. likovne kolonije ZDUS »Cvetje je veselje« v mesecu maju v Izoli. Slikarji, člani društev upokojencev, so se pod vodstvom Eme Tibaut in mentorstvom priznanega slikarja Oskarja Sovinca posvetili slikanju cvetličnih motivov v tehniki akril na platno. Rezultat štiridnevne delavnice je 44 del, med katerimi je Komisija za kulturo ZDUS letos nagradila tri stvaritve. Odprtje razstave s kulturnim programom bo posvečeno 70-letnici ZDUS.

 

Naročite se na
e-Novice F3ŽO

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke