Častni pokrovitelj 16. F3ŽO  je predsednik Vlade dr. Miro Cerar.
 
 
 

Razstave

15. Festival za tretje življenjsko obdobje: leto 2015

     
*Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.

RAZSTAVA DEL FOTOGRAFSKEGA NATEČAJA 15. FESTIVALA ZA TRETJE ŽIVLJENJSKO OBDOBJE
Lokacija: Drugo preddverje
Pripravlja: Festival za tretje življenjsko obdobje

V sodelovanju s Sekcijo za tehnično kulturo Zveze društev upokojencev Slovenije smo ponovno pripravili fotografski natečaj, letos na temo Človek v tehnološkem svetu.

RAZSTAVA LIKOVNIH DEL NATEČAJA 15. FESTIVALA ZA TRETJE ŽIVLJENJSKO OBDOBJE


Lokacija: Drugo preddverje
Pripravlja:
Festival za tretje življenjsko obdobje

Oglejte si razstavo likovnega natečaja Festivala za tretje življenjsko obdobje, kjer bodo predstavljena likovna dela, s katerimi so otroci in učenci slovenskih šol in vrtcev odgovarjali na letošnje teme natečajev: Moj dedek/babica je odraščal/-a drugače kot jaz. Kaj in kako lahko z dedkom/babico prispevava k ohranjanju okolja? Kakšen naj bo svet, ko bom velik?

Torek, 29. september 2015, ob 11.30. uri

ODPRTJE RAZSTAVE LIKOVNE KOLONIJE IZOLA 2015
Lokacija: Mala galerija, Prvo preddverje
Pripravlja: Zveza društev upokojencev Slovenije

Vabljeni na ogled razstave likovnih del, ki so nastala v času 17. likovne kolonije ZDUS, ki je potekala v času JSKD Tedna ljubiteljske kulture v mesecu maju v hotelu Delfin v Izoli. Udeleženci, člani društev upokojencev iz vse Slovenije in Kulturnega društva likovnih umetnikov LIK iz Izole, so prispevali 43 del na temo Leto svetlobe – zelišča v sožitju z naravo in človekom. Dela so nastala pod mentorstvom Oskarja Sovinca iz DU Škale. Letošnji nagrajenci za nastala dela so Branko Duh iz Malečnika, Fanika Grešak iz Šempetra v Savinjski dolini in Milojka Lahajnar Špacapan iz Kopra.

 

Naročite se na
e-Novice F3ŽO

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke