Častni pokrovitelj 16. F3ŽO  je predsednik Vlade dr. Miro Cerar.
 
 
 

Program Zveze društev upokojencev Slovenije

15. Festival za tretje življenjsko obdobje: leto 2015


     
       
     
       
       

ZDUS-ov KOTIČEK

Vabljeni v ZDUS-ov kotiček, kjer se bodo v treh dneh predstavila društva upokojencev s kreativnimi ročnodelskimi in kulinaričnimi delavnicami. Na ogled bo razstava voščilnic, ki so prispele na ZDUS natečaj Voščilnica Srečno 2016, z letošnjimi nagrajenci. Obiskovalci se boste imeli priložnost tudi seznaniti z aktualnimi ZDUS-ovimi projekti.


PROJEKT NA ZDRAVJE
V okviru ZDUS-ovega kotička se bo predstavil projekt Na zdravje, ki je sofinanciran iz Norveškega finančna mehanizma in bo trajal do 30. aprila 2016. Vodilni partner projekta je Center za zdravje in razvoj Murska Sobota, ZDUS pa sodeluje kot pomemben partner v projektu. Na stojnici se bodo predstavili tudi drugi partnerji v projektu.


Četrtek, 1. oktober 2015


ZDUS-ova Svetovalnica za izboljšanje bivanja starejših v živo
V četrtek, 1. oktobra, se bo ZDUS-ova svetovalnica iz Šiške preselila v Cankarjev dom, ob ZDUS-ovo stojnico, kjer bosta naša svetovalca posredovala informacije o različnih možnostih izboljšanja bivanja v starosti: o alternativnih oblikah bivanja starejših, sobivanju starejših, prilagoditvah stanovanj in hiš potrebam starejših, o podpori nepoklicnim oskrbovalcem itd.

 

Večer pesmi in plesa >>

(kliknite za več informacij)

Torek, 29. september 2015


Srečanje pevskih zborov društev upokojencev Slovenije >>

(kliknite za več informacij)

Sreda, 30. september 2015

Likovna razstava kolonije Izola 2015 >>

(kliknite za več informacij)

Torek, 29. september 2015

Naročite se na
e-Novice F3ŽO

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke