E-PRIJAVA ZA SODELOVANJE
 
 FOTO GALERIJA
 
 
 

 

20. Festival za tretje življenjsko obdobje poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.
 
 
 
 
 

Program Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti

Prvo preddverje

Dobrodošli na 18. Festivalu za tretje življenjsko obdobje, na osrednjem slovenskem dogodku, namenjenemu medgeneracijskemu sodelovanju, solidarnosti in izboljšanju kakovosti življenja vseh, posebej še starejših.


Osrednja nit letošnjega Festivala bodo teme bivanja in sobivanja starejših, kulture staranja, kakovosti življenja starejših ter tudi mnoge druge.


Festival je lepa priložnost, da številni udeleženci in udeleženke predstavite vaše aktivnosti in razmišljanja, ki zadevajo vaše življenje. Radi vam bomo prisluhnili, saj se zavedamo, da bosta tudi  današnja mlada in srednja generacija jutri postali starejši. Festival pa je tudi odlična priložnost za ministrstva da predstavijo poudarke iz svojih aktivnosti, ki vplivajo tudi na starejšo generacijo. Ponosni smo, da Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti že od vsega začetka pomaga soustvarjati Festival, z roko v roku z drugimi ministrstvi in organizacijami ter številnimi posamezniki


V tridnevnem druženju bo čas ne le konstruktivne razprave ter predstavitve posameznih izvajalcev, temveč tudi za številna delovna srečanja in prijetno druženje.


Hvala vsem sodelavcem in sodelavkam festivala za vaš prispevek. Vsem obiskovalcem in obiskovalkam se zahvaljujem za vaš obisk ter vam želim, da bi s Festivala odšli polni novih spoznanj in informacij, ki vam bodo olepšale tretje življenjsko obdobje


ministrica
mag. Ksenija Klampfer


 

DOGODEK, NAMENJEN PREDSTAVNIKOM/-CAM ORGANIZACIJ ZA STAREJŠE TER NEVLADNIH ORGANIZACIJ V RS - ob 1. oktobru, mednarodnem dnevu starejših


     
termin: ponedeljek, 1. oktober, ob 11.30. uri
lokacija: Preddverje Gallusove dvorane
  • Voden pogovor ministrice za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti  mag. Ksenija Klampfer in varuhinje človekovih pravic Vlaste Nussdorfer s predstavniki organizacij, 1. oktobra 2018, ob 11.30. uri v preddverju Gallusove dvorane Cankarjevega doma v Ljubljani;
 

PROGRAM NA RAZSTAVNEM PROSTORU MINISTRSTVA


     
  • V času Festivala za tretje življenjsko obdobje ste obiskovalci vabljeni na razstavni prostor Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Na sejemskem prostoru bodo prisotni strokovnjaki z ministrstva, ki bodo obiskovalcem z veseljem predstavili posamezno področje, oziroma jim odgovorili na vsa vprašanja.  
 
 
 
 
     
     
     
     

Naročite se na
e-Novice F3ŽO

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke