Častni pokrovitelj 16. F3ŽO  je predsednik Vlade dr. Miro Cerar.
 
 
 

Ne zamudite!Miša Molk na Odprtem odru
sreda, 28. september, 13.40 – 14.10 na Odprtem odru v Veliki sprejemni dvorani

Priljubljena TV-voditeljica Miša Molk se vrača. Tokrat s posebno oddajo v spletnem formatu, s podcastom Govori molk. V oddaji, ki bo »doma« na spletnem mestu rtvslo.si, se bo z gosti pogovarjala na svoj način. Osebno, presunljivo in intimno. V svojem stilu, besedah in videnju.

Miši Molk bodo vprašanja lahko zastavili tudi obiskovalci festivala.
Slavnostna akademija ob 70-letnici delovanja Zveze društev upokojencev Slovenije v sklopu 16. F3ŽO
petek, 30. september 2016, ob 14.00 uri v Linhartovi dvorani

Zveza društev upokojencev Slovenije deluje že od leta 1946 in je po številu članstva in društev (509) ena največjih nevladnih organizacij v Sloveniji.

Leto 2016 je za zvezo še posebej pomembno, saj praznuje visok jubilej, ki je 70 let organiziranega delovanja v slovenskem prostoru. V ta namen zveza pripravlja več aktivnosti, ki bodo imele svoj vrhunec na slavnostni akademiji, ki bo potekala v sklopu 16. Festivala za tretje življenjsko obdobje v petek, 30. 9. 2016 ob 14. uri v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Slavnostna akademija bo združila kulturni program društev upokojencev, razvitje prapora in predstavitev jubilejnega zbornika ob 70-letnici v svečani dogodek, katerega namen je izpostaviti pomen, ki ga ima tako pomembna organizacija pri ustvarjanju aktivne in dolgožive družbe.

Slavnosti govornik in pokrovitelj akademije bo predsednik vlade RS dr. Miro Cerar. Akademija bo hkrati zaključni dogodek 16. F3ŽO.
 

NOVO


PARK ALTERNATIVNIH METOD ZDRAVLJENJA
V okviru izobraževalnega programa festivala

Na letošnjem festivalu posebno pozornost namenjamo tudi alternativnim metodam zdravljenja.

Skupaj s simpatično voditeljico oddaje Klepeta ob kavi, Jasmino Kandorfer, ki jo bomo na malih zaslonih ponovno lahko spremljali od oktobra dalje, bomo prisluhnili številnim predstavitvam in predavanjem, ter na skupnem predstavitvenem razstavnem prostoru v Drugem preddverju.

Spoznali boste bioenergijo, radiestezijo, začimbe, ki dokazano urejajo težave ožilja, pomen starodavnih šamanskih znanj in tehnik za zdravje in moč sodobne ženske, organizirana bo tudi praktična delavnica naturopatije, s pomočjo katere bo vsak posameznik spoznal, kako samostojno ukrepati pri težavah nespečnosti, osteoporoze, inkontinence in bolečine. 

AMZS Senior – Izkušnje na preizkušnji
Vsak dan, od 9. do 18. ure na razstavnem prostoru AMZS

Ste kdaj pomislili, koliko kilometrov ste v svoji vozniški karieri že prevozili in kaj vse ste na poti že doživeli? Menite, da je vožnja danes drugačna od pretekle? Obiščite svet AMZS in izpopolnite svoje znanje. Prisluhnite strokovnjakom AMZS, ki vam bodo predstavili novosti in spremembe, s katerimi se srečujete v vsakdanjem prometu in obogatili vaše znanje z nasveti za varno vožnjo v zrelih letih.

Naj bo vožnja užitek in ne breme.

Naročite se na
e-Novice F3ŽO

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke