E-PRIJAVA ZA SODELOVANJE
 
 FOTO GALERIJA
 
 
 

 

20. Festival za tretje življenjsko obdobje poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.
 
 
 
 
 
 

Program 2020

20. Festival za tretje življenjsko obdobje: leto 2020Program 20. Festivala za tretje življenjsko obdobje je v nastajanju!


Želite tudi vi predstaviti pomembne informacije, pripraviti zanimivo predavanje, organizirati okroglo mizo ali delavnico za obiskovalce festivala, ki vsako leto privabimo več kot 17.500 obiskovalcev z vse Slovenije in tujine!

Potem se nam pridružite. Vse informacije najdete na povezavi spodaj ali pa stopite v stik z EKIPO FESTIVALA.
Tudi v letu 2020 bomo pripravili zanimive izobraževalne dogodke, polemične strokovne razprave in številne delavnice za vse generacije. Kot vedno pa bomo pripravljali tudi bogat kulturen program na različnih prizoriščih. 

Kaj vse smo ustvarjali na preteklem 19. Festivalu?


Izobraževalni in kulturni program:
  • Strokovni program
  • Izobraževalni program
Kulturni program:
  • Linhartova dvorana - program
  • Odprti oder - program
  • Medgeneracijski oder - program
  • Program MOL - program
Razstave

Naročite se na
e-Novice F3ŽO

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke