Častni pokrovitelj 19. Festivala za tretje življenjsko obdobje je predsednik Državnega zbora mag. Dejan Židan.
 
 
 
 
 

Aktualne novice

Legenda:
- primerno za otroke - medgeneracijsko - zdrav življenjski slog
 
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>
 

Vabilo na slovesen zaključek 18. Festivala za tretje življenjsko obdobje

02.10.2018 11:50

Festival za tretje življenjsko obdobje poteka še vse do srede do 18. ure. Vljudno pa vas vabimo na slovesen zaključek 18. Festivala za tretje življenjsko obdobje, ki bo potekal v sredo, 3. oktobra 2018, ob 16. uri, v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani.
 
Zbrane bosta nagovorili ga. Mija Pukl, predsedujoča Programskemu svetu Festivala za tretje življenjsko obdobje, in namestnica generalne direktorice direktorata za socialne zadeve ga. Špela Isop.
 
Za kulturni užitek bo poskrbel Plesni teater Ljubljana z gostujočo predstavo Las Muchisimas - Izjemne dame.

Rezervacija vstopnic
Število sedežev v dvorani je omejeno. Svojo prisotnost, prosimo, potrdite g. Tihomirju Kovačiču (tihomir.kovacic@proevent.si, 01 300 32 08, s pripisom »zaključek«). Vabilo velja za eno osebo. Vabilo zamenjate za vstopnico na festivalu.
 
 

18. Festival za tretje življenjsko obdobje danes odpira!

01.10.2018 07:05

Festival za tretje življenjsko obdobje je dosegel polnoletnost in ohranil svoje mesto največjega dogodka za starejše v Evropi! Tako bo med 1. in 3. oktobrom, vsak dan od 9. do 18. ure, postregel z bogatim programom v štirih predavalnicah, dveh odrih, na 160 razstavnih prostorih v treh dvoranah in še in še!

Oglejte si program in seznam razstavljavcev na spodnjih povezavah:

 
 

 

 
 

Otvoritvena okrogla miza in predstava Čaj za dve

29.09.2018 11:56

Vabljeni na otvoritveno okroglo mizo 18. festivala in predstavo:

»ČAJ ZA DVE« - BIVANJE IN SOBIVANJE STAREJŠIH TER KULTURA STARANJA

Otvoritvena okrogla miza bo potekala v ponedeljek, 1. oktobra, ob 13. v Linhartovi dvorani.

Po predstavi Čaj za dve s Tonetom Partljičem bomo nadaljevali z okroglo mizo, v organizaciji Zveze društev upokojencev Slovenije, vodili pa jo bodo Milan Pavliha, Zveza društev upokojencev Slovenije, Alenka Ogrin, Inštitut Antona Trstenjaka, Andrej Jus, Zveza društev upokojencev Slovenije.

Na okrogli mizi sodelujejo še Alenka Ogrin – Inštitut Antona Trstenjaka , Tone Partljič – avtor predstave Čaj za dve, Marta Zatler– zagovornica različnih bivalnih skupnosti , Zora Bertoncelj–Dom starejših občanov Fužine, Jaka Bizjak–Skupnost socialnih zavodov Slovenije, Polde Hribar in Marjana Finžgar , Lada Zei – ustvarjalno in aktivno življenje doma in delo v širši skupnosti , Janja Romih–Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnost.

Vstopnice za predstavo dobite pri gdč. Vanji Sitar na e-naslov vanja.sitar@proevent.si!

Vljudno vabljeni!
 
 

Obiščite pisane razstavne prostore

28.09.2018 14:55

Kot vsako leto, bo festivalsko dogajanje polno zanimivih kotičkov za vsak okus. Poleg bogatega kulturnega in izobraževalnega programa, s vam bodo v treh dvoranah predstavili tudi društva upokojencev in  dnevni centri aktivnosti, organizacije in podjetja, ki vam bodo ponujala tisoč in en nasvet za aktivno preživljanje prostega časa, izdelke in storitve za zdrav vsakdan, na festivalu bodo potekale številne meritve, turistične agencije in zdravilišča, banke, zavarovalnice, telekomunikacijski sistemi, farmacevtska podjetja in zdravstvene organizacije, gledališča in mnogi drugi!
Celoten seznam sodelujočih si lahko ogledate na povezavi spodaj:

 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>

Naročite se na
e-Novice F3ŽO

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke