E-PRIJAVA ZA SODELOVANJE
 
 FOTO GALERIJA
 
 
 

 

Častni pokrovitelj 19. Festivala za tretje življenjsko obdobje je predsednik Državnega zbora mag. Dejan Židan.
 
 
 
 
 

Aktualne novice

Legenda:
- primerno za otroke - medgeneracijsko - zdrav življenjski slog
 
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 > >>
 

Išče se fotograf leta!

16.08.2018 08:46


V okviru festivala bo vse do 15. julija 2019 potekal fotografski natečaj v izvedbi
Komisije za tehnično kulturo pri Zvezi društev upokojencev Slovenije. 

Ker je vsaka fotografija dragocena in izjemni dokaz našega bivanja, kot tudi krasen medij izražanja, smo se odločili, da letni natečaj za najboljšo fotografijo razširimo v celoletnega in na mesečnih žiriranjih izberemo in damo priznanje najboljšim fotografom v dveh kategorijah:

  • obrazi
  • prosta tema
Izbor Fotograf leta
Izbori se bodo izvajali mesečno in vse izbrane fotografije bodo prišle v selekcijo za končni izbor fotografije in fotografa leta. Vsak sodelujoči lahko enkrat mesečno v eni ali več pošiljk pošlje do 5 fotografij na vsako od razpisanih tem na naslov fotozdus@gmail.com.

Več o foto natečaju si lahko preberete tukaj: 

 
 

Zbornik prispevkov 17. festivala

26.07.2018 10:16

Izdali smo zbornik prispevkov seh okroglih miz strokovnega programa 17. festivala.

Na ogled in branje si ga lahko naložite preko spodnje povezave:

pdfZbornik del strokovnega programa 17. festivala > (.pdf 1.8MB)
 
 

Napovedujemo izjemno bogato festivalsko dogajanje

05.07.2018 13:33

Oktobra bo v Ljubljanskem Cankarjevem domu ponovno potekal Festival za tretje življenjsko obdobje, ki ga je samo lani obiskalo več kot 17.000 obiskovalcev, na  njem pa je sodelovalo več kot 3.000 posameznikov.

Na kar dveh odrih se bo predstavilo več kot 70 društev upokojencev z vse Slovenije. Potekali bodo folklorni, orientalski, plesni nastopi, pevski nastopi zborov društev upokojencev, osnovnih in srednjih šol  ter kratke gledališke igre.

Tradicionalno bo na festivalu potekal izobraževalni program v kar treh predavalnicah in v Odprti delavnici. Program se bo tako dotaknil tematike zdravja in aktivnega preživljanja prostega časa, socialne oskrbe, ustvarjalnosti, izobraževanja, dietetike, demence in veliko drugega, potekal pa bo tudi bogat otroški oz. medgeneracijski program.

Sodelovanje na festivalu pa je do danes potrdilo tudi več kot 120 razstavljavcev, ki bodo obiskovalcem kot vsako leto ponudili aktualne vsebine in številne pomembne informacije.
V okviru festivala bo 3. oktobra 2018 potekala tudi konferenca ITHACA, kjer bodo različni govorci, predstavniki projektnih partnerjev ter vabljeni govorci, predstavili  dobre prakse in smernice, ki jih pri svojem delu uporabljajo za oblikovanje učinkovitih ekosistemov na področju zdravstva in oskrbe.

Več o preliminarnem programu festivala pa si lahko preberete TUKAJ.


Festivalski pozdrav!
 
 

Sodelovanje potrdilo že več kot 130 sodelujočih

08.05.2018 16:00

Sodelovanje na letošnjem že 18. tradicionalnem Festivalu za tretje življenjsko obdobje je v prvem prijavnem roku potrdilo že več kot 130 sodelujočih, ki bodo soustvarjali letošnje festivalsko dogajanje.

Kot vsako leto bo festival postregel z bogatim izobraževalnim programom za aktivno in zdravo staranje, kulturnim in spremljevalnim programom na različnih prizoriščih, strokovnim programom, namenjenim tako strokovni kot splošni javnosti in nenazadnje tudi na z informacijami in priložnostmi bogatimi stojnicami.

Bi se želeli predstaviti tudi vi več kot 17.000 obiskovalcem, ki vsako leto obiščejo festival?

Pohitite kajti mesta v okviru sejemskih stojnic in program se hitro polnijo!
Informacije za sodelovanje >
 
 

Ugodnejši rok za prijave - samo še do jutri!

19.04.2018 13:43


Jutri, 20. aprila, se izteka prvi rok za prijavo, ki vam omogoča ugodnejše sodelovanje na 18. Festivalu za tretje življenjsko obdobje. Ne spreglejte skoraj 30 % nižjih cen na zakup vseh oblik razstavnih prostorov!

Lani je v treh dneh festival obiskalo kar 17.000 obiskovalcev iz vse Slovenije. Ste z nami?

Preverite glavne oblike sodelovanja in se nam pridružite na največjem dogodku za povezovanje generacij na tem delu Evrope!

Ujemite rok za ugodnejšo prijavo: 20. april 2018!

Več informacij

 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 > >>

Naročite se na
e-Novice F3ŽO

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke