Častni pokrovitelj 19. Festivala za tretje življenjsko obdobje je predsednik Državnega zbora mag. Dejan Židan.
 
 
 
 
 

Aktualne novice

Legenda:
- primerno za otroke - medgeneracijsko - zdrav življenjski slog
 
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>
 

Iščejo se prostovoljci

15.09.2017 14:19

Festival za tretje življenjsko obdobje soustvarja vsako leto več kot 2.000 posameznikov, organizacij, podjetij in prostovoljcev, ki vsako leto s svojo pozitivnostjo prispevajo k odličnemu festivalskemu vzdušju.

Tudi v letošnjem letu k sodelovanju vabimo prijazne in večno nasmejane prostovoljce vseh starosti!

Sodelujte lahko tudi vi na različnih področjih: kot vodič/vodička po festivalu, kot pomoč pri koordinaciji kulturnega ali izobraževalnega programa, za spremstvo tujih delegacij, za informiranje obiskovalcev na info točkah festivala in še veliko drugega.

V kolikor vas zanima sodelovanje kot prostovoljec/-ka se nam oglasite in oddajte svojo prijavnico!
Vljudno vabljeni k soustvarjanju festivala v letošnjem letu!
 
 

Znan seznam razstavljavcev

13.09.2017 10:01

17. Festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO), največja prireditev za starejše v Evropi, ki ga je samo lani obiskalo rekordnih 17.000 obiskovalcev iz vse Slovenije in tujine, ustvarjalo pa ga je več kot 2.200 posameznikov, prav kmalu odpira svoja vrata!

Svoje sodelovanje so že potrdili Farmedica, Neuroth, Addico banka, Medex, Terme Čatež in Terme Dobrna, Telekom Slovenije, Vzajemna, d. v. z., razstavljavci iz tujine ter številni drugi! Napovedane imamo goste iz Makedonije in Italije, kot vsako leto pa soustvarjamo tudi izjemno bogat program.

Na voljo je že celoten SEZNAM RAZSTAVLJAVCEV >.

Festivalski pozdrav!
 
 

Znan program festivala

13.09.2017 07:53
 
Le še nekaj dni nas loči od 17. festivala za tretje življenjsko obdobje, ki bo gostovalo več kot 140 razstavljavcev najrazličnejših področij.

V letu 2017 za vas pripravljamo 65 dogodkov v okviru izobraževalne dogodka, 6 strokovnih razprav z vidnimi člani slovenskega gospodarstva, javnega zdravja, kulture v okviru strokovnega programa, več kot 130 dogodkov na Odprtem in na Medgeneracijskem odru in številne delavnice za vse generacije.

Urnik celotnega programa je na voljo na spodnji povezavi:
PROGRAM 17. FESTIVALA >
 
 

Predstavitev Slovenske veteranske godbe

12.09.2017 08:42

Na otvoritvi letošnjega 17. Festivala za tretje življenjsko obdobje, v torek, 26. septembra 2017 bo nosila težo kulturnega programa Slovenska veteranska godba skupaj z otroškim zborom OŠ Maksa Pečarja iz Ljubljane.

Na dan otvoritve bo imela Slovenska veteranska godba ob 13. uri še samostojni koncert v Linhartovi dvorani CD. Umetniški vodja in dirigent Slovenske veteranske godbe je Ervin Hartman.

Za potrebe mednarodne uveljavitve slovenskega seniorskega godbeništva so se veteranske godbe odločile, da sestavijo skupni orkester, sestavljen iz članic in članov vseh sedmih veteranskih godb. Svoj krstni nastop je imel pod nazivom Združeni slovenski veteranski orkester na 10. jubilejnem festivalu veteranskih godb 10. julija 2016 v Laškem. Že teden kasneje se je združeni orkester predstavil mednarodni publiki v avstrijskem Shladmingu  na mednarodnem srečanju pihalnih orkestrov MID EUROPE.
 
 

Izdali smo Programsko brošuro festivala

07.09.2017 14:29

Program letošnjega festivala je kot vsako leto izjemno bogat. Pripravljamo namreč izobraževalni program v kar štirih predavalnicah, izjemno bogat strokovni program, program na kar dveh kulturnih odrih in še in še.

Oglejte si programsko brošuro, v kateri boste našli letošnji program, sicer pa ostanite z nami, kajti bomo prav kmalu celoten program festivala objavili tudi na naših spletni strani!

pdfProgramska brošura festivala > (.pdf 1.5MB)
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>

Naročite se na
e-Novice F3ŽO

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke