Aktualne novice

Legenda:
- primerno za otroke - medgeneracijsko - zdrav življenjski slog
 
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
 

Smeh je pol zdravja!

07.07.2015 10:00

V sodelovanju s spletnim portalom mojaleta.si letos prvič pripravljamo natečaj za naj humorista ali humoristko!

Radi pišete šale, humorne pesmice ali skeče? Delite jih z nami in morda boste ravno vi izbrani med najboljšimi, ki bodo sodelovali na zaključni prireditvi natečaja, ki bo potekala v okviru 15. Festivala za tretje življenjsko obdobje!

Več informacij najdete ali na portalu mojaleta.si.

Smejmo se skupaj!

 
 

Znani so rezultati natečajev 15. Festivala za tretje življenjsko obdobje

22.06.2015 14:54

Znani so rezultati štirih natečajev: obeh literarnih natečajev, likovnega natečaja in natečaja medgeneracijskega sodelovanja 15. Festivala za tretje življenjsko obdobje.

Najlepše se zahvaljujemo vsem mentorjem in mentoricam, mladim likovnim in literarnim ustvarjalcem ter starejšim ljubiteljem pisane besede, ki so z nami delili svoje poglede na naš skupen razvoj, pospremljen z medgeneracijskim sodelovanjem. Zahvaljujemo se  prostovoljnim organizacijam, šolam in vrtcem, ki so z izvedbo medgeneracijskih aktivnosti sodelovali na natečaju medgeneracijskega sodelovanja.

Najboljša likovna dela bodo v septembru razstavljena na Otroškem bazarju in Festivalu za tretje življenjsko obdobje, zmagovalci literarnih natečajev pa bodo del literarnega srečanja starejših in mlajših literarnih ustvarjalcev. Vsi zmagovalci natečajev bodo vabljeni na svečano podelitev priznanj, ki bo potekala na odprtem odru Festivala.

Rezultati so dostopni


Še vedno pa lahko sodelujete na fotografskem natečaju, kjer prispevke sprejemamo do 21. avgusta 2015.

Več informacij o fotografskem natečaju


Hvala vsem za poslana dela!

 
 

Vabljeni k sodelovanju na 15. F3ŽO

13.03.2015 11:00

Pridružite se številnim soustvarjalcem Festivala za tretje življenjsko obdobje od 29. septembra do 1. oktobra 2015 v Cankarjevem domu v Ljubljani in skupaj z nami na 15. F3ŽO gradite uspešno in povezano dolgoživo družbo, prijazno vsem generacijam!

Več kot 15.000 obiskovalcem festivala se lahko predstavite s svojo ponudbo informacij, izdelkov, ali storitev za starejše, za aktivno starost, za povezovanje med generacijami in za medgeneracijsko solidarnost.

Sodelujete lahko:
  z razstavnim prostorom v enem izmed tematskih parkov na sejemski razstavi,
  v izobraževalnem ali kulturnem programu z zanimivim predavanjem, delavnico, okroglo mizo, ali nastopom na odprtem odru,
  kot sponzor festivala, kar vam zagotavlja večjo prepoznavnost v okviru festivala,
  z oglaševanjem preko promocijskih kanalov, ki so na voljo v okviru festivala ...

Prvi rok za prijavo s posebnimi ugodnostmi: 10. april 2015.

Več informacij

 
 

Natečaji 15. Festivala za tretje življenjsko obdobje

10.02.2015 07:27

Od danes naprej lahko na naši spletni strani najdete tudi čisto sveže razpise natečajev 15. Festivala za tretje življenjsko obdobje!

Letošnja rdeča nit, s katero obeležujemo Evropsko leto za razvoj 2015, je "Naš svet, naše dostojanstvo, naša prihodnost".

Podrobnosti sodelovanja najdete na povezavi

Letošnja novost je prenovljeni natečaj medgeneracijskega sodelovanja, s katerim vabimo izobraževalne in vzgojne ustanove, domove starejših ter društva in klube upokojencev, da združijo moči in pokažejo, kako se mladi in starejši radi družimo in se en od drugega marsikaj naučimo.


 
 

Objavljen je zbornik 14. Festivala za tretje življenjsko obdobje

25.11.2014 12:46

Festival za tretje življenjsko obdobje ni le prostor za druženje, kulturniško udejstvovanje in nabiranje novih znanj. Je tudi priložnost, da se starejši, organizacije (ki delajo z njimi in za njih) ter drugi, ki se zanimajo za teme pomembne za starejše, dobijo in iščejo nove zorne kote na nekatere najpomembnejše tematike.

Zbornik strokovnega programa 14. Festivala za tretje življenjsko obdobje je v .pdf obliki dostopen na povezavi  
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>

Naročite se na
e-Novice F3ŽO

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke