Aktualne novice

Legenda:
- primerno za otroke - medgeneracijsko - zdrav življenjski slog
 
 
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
 

Vabljeni k sodelovanju na 15. F3ŽO

13.03.2015 11:00

Pridružite se številnim soustvarjalcem Festivala za tretje življenjsko obdobje od 29. septembra do 1. oktobra 2015 v Cankarjevem domu v Ljubljani in skupaj z nami na 15. F3ŽO gradite uspešno in povezano dolgoživo družbo, prijazno vsem generacijam!

Več kot 15.000 obiskovalcem festivala se lahko predstavite s svojo ponudbo informacij, izdelkov, ali storitev za starejše, za aktivno starost, za povezovanje med generacijami in za medgeneracijsko solidarnost.

Sodelujete lahko:
  z razstavnim prostorom v enem izmed tematskih parkov na sejemski razstavi,
  v izobraževalnem ali kulturnem programu z zanimivim predavanjem, delavnico, okroglo mizo, ali nastopom na odprtem odru,
  kot sponzor festivala, kar vam zagotavlja večjo prepoznavnost v okviru festivala,
  z oglaševanjem preko promocijskih kanalov, ki so na voljo v okviru festivala ...

Prvi rok za prijavo s posebnimi ugodnostmi: 10. april 2015.

Več informacij

 
 

Natečaji 15. Festivala za tretje življenjsko obdobje

10.02.2015 07:27

Od danes naprej lahko na naši spletni strani najdete tudi čisto sveže razpise natečajev 15. Festivala za tretje življenjsko obdobje!

Letošnja rdeča nit, s katero obeležujemo Evropsko leto za razvoj 2015, je "Naš svet, naše dostojanstvo, naša prihodnost".

Podrobnosti sodelovanja najdete na povezavi

Letošnja novost je prenovljeni natečaj medgeneracijskega sodelovanja, s katerim vabimo izobraževalne in vzgojne ustanove, domove starejših ter društva in klube upokojencev, da združijo moči in pokažejo, kako se mladi in starejši radi družimo in se en od drugega marsikaj naučimo.


 
 

Objavljen je zbornik 14. Festivala za tretje življenjsko obdobje

25.11.2014 12:46

Festival za tretje življenjsko obdobje ni le prostor za druženje, kulturniško udejstvovanje in nabiranje novih znanj. Je tudi priložnost, da se starejši, organizacije (ki delajo z njimi in za njih) ter drugi, ki se zanimajo za teme pomembne za starejše, dobijo in iščejo nove zorne kote na nekatere najpomembnejše tematike.

Zbornik strokovnega programa 14. Festivala za tretje življenjsko obdobje je v .pdf obliki dostopen na povezavi  
 

Oglejte si fotogalerijo

05.11.2014 14:53

Vabljeni k ogledu fotogalerije letošnjega festivala, ki razkriva zelo širok izbor dogajanja - od kulturnega, strokovnega, vse do izobraževalnega programa, pa tudi številne sejemske utrinke ipd.


Ne pozabite nas spremljati na naši
Facebook strani !

 


 
 
Ambasadorka Festivala za tretje življenjsko obdobje, ga. Nevenka Lekše

Naša generacija ponovno na konju!

13.10.2014 09:04

Z današnjim dnem se na več kot 250 lokacijah pričenjajo aktivnosti Simbioza giba, projekta, ki si prizadeva, da bi z medgeneracijskim sodelovanjem, gibanjem in druženjem mlajši in starejši skupaj pripomogli k boljši kvaliteti življenja vseh.

V torek, 14. oktobra 2014 ob 10. uri bo pri aktivnostih Simbioze giba sodelovala tudi letošnja ambasadorka Festivala za tretje življenjsko obdobje, ga. Nevenka Lekše, ki se bo udeležila sprehoda od Novega trga proti trnovski plaži (Špica). Sprehod bo spremljalo petje in dobra volja pevcev zbora Generacija 57. Udeležencem se bo pridružil tudi predsednik državnega sveta Mitja Bervar.

Več informacij o projektu Simbioza giba najdete na simbioza.eu.

Se vidimo!

 
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>

Naročite se na
e-Novice F3ŽO

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke